Будуть ще: Арестович анонсував нові кадрові перестановки у силових відомствах

Радник голови Офісу президента, спікер української делегації в тристоронній контактній групі (ТКГ) Олексій Арестович переконаний, що нещодавні масштабні кадрові перестановки в силових структурах України не останні

Редактор стрічки новин
Будуть ще: Арестович анонсував нові кадр…
Скріншот

Він висловив думку, що кадрові зміни у силових відомствах пов’язані з російською загрозою на необхідністю реагувати на неї належним чином.  

"Я думаю, не останні. Будуть ще (кадрові зміни у силових структурах, – ред.). Бо військова загроза Україні нікуди не поділася, і на неї треба відповідати. Відповідно, підбираються люди, кадри, які здатні виконати ці завдання, підготувати силову машину України до гідної відповіді", – сказав Арестович у ефірі телеканалу "Дом", передає Depo.ua.

За його словами, президент ставив керівникам силових відомств конкретні завдання, і зараз відбувається оцінка їхньої діяльності на посадах.

"Президент, коли прийшов на посаду верховного головнокомандувача, поставив керівникам відповідних відомств завдання. Дорожні карти, план реформ, пункти та положення, які вони повинні були реалізувати. Минуло два роки. Відбулася оцінка посадових осіб, їх діяльності на постах. Винесені персональні кадрові рішення, і підібрані люди, які наступний етап завдань можуть здійснити більш ефективно", – пояснив радник глави Офісу президента.

Нагадаємо, 27 липня президент України Володимир Зеленський звільнив головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака і призначив на неї Валерія Залужного, який був командувачем Оперативного командування "Північ".

28 липня Володимир Зеленський звільнив з посади командувача Об'єднаних сил Володимира Кравченка і призначив замість нього Олександра Павлюка.

Того ж дня президент звільнив з посади начальника Генштабу ЗСУ Сергія Корнійчука і призначив замість нього Сергія Шапталу.

Читайте також: Підготовка до загострення: Чому Зеленський поміняв армійське командування на бойових генералів

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme