Зеленський змінив командувача ООС

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади командувача Об'єднаних сил Володимира Кравченка і призначив замість нього Олександра Павлюка
 

Журналіст відділу новин
Зеленський змінив командувача ООС…
Фото: OBOZREVATEL

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на відповідний указ, оприлюднений на сайті президента.

"Звільнити генерал-лейтенанта Кравченка Володимира Анатолійовича з посади командувача Об'єднаних сил", – йдеться в указі.

Іншим указом постановляється "призначити Павлюка Олександра Олексійовича командувачем Об'єднаних сил".

"Зараз у світі відбувається стрімка трансформація сил і засобів для ведення війни. Наші військові мають бути готові до максимально ефективного виконання завдань у будь-яких умовах", – пояснив Володимир Зеленський.

Президент наголосив на тому, що ефективна взаємодія між командирами та керівниками всіх рівнів є основою для успішного функціонування сфери оборони та сектору безпеки.

"Після проведених ротацій та заміни командирів і керівників як в армії, так і в Міністерстві оборони очікую системнішої роботи та розуміння кожним бійцем нашої армії перспективи розвитку Збройних сил загалом", – резюмував глава держави.

Нагадаємо, 27 липня президент України Володимир Зеленський звільнив головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака і призначив на неї Валерія Залужного, який був командувачем Оперативного командування "Північ". Іншим указом Зеленський призначив Руслана Хомчака заступником секретаря РНБО замість Михайла Коваля.

Читайте також: Борець з росіянами: Хто такий колишній командувач ООС Володимир Кравченко

Читайте також: Бойовий генерал, танкіст: Хто такий новий командувач ООС Олександр Павлюк

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme