Бурба звернеться до суду через звинувачення Зеленського

Екс-голова Головного управління розвідки Василь Бурба анонсував судовий позив проти президента Володимира Зеленського через його звинувачення у торгуванні інформацією

Максим Карпенко

За його словами, саме суд має визначити, чи дійсно Бурба торгував документами та інформацією за винагороду, чи ні.

Про це Бурба заявив під час ефіру ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", пише Depo.ua.

"Виступ президента був доволі емоційний. Такий рівень емоція я собі дозволити не можу як військовослужбовець. Водночас і проігнорувати я не можу слова президента в мою адресу... Щодо торгівлі матеріалами і документами. Пане президенте, хочу вам сказати, що наші іноземні партнери слухаючи ці слова були здивовані", – наголосив він.

Після цього екс-глава ГУР зауважив, що з завтрашнього дня звернеться до суду.

"Тому я змушений з завтрашнього дня звернутися до суду і нехай суд поставить крапку у цьому питанні. Це питання не мені, чи торгує Бурба інформацією. Це питання довіри наших партнерів", – підкреслив Бурба.

Зауважимо, дещо раніше стало відомо, що журналіст Юрій Бутусов заявив, що судитиметься із президентом. Журналіст заявив, що Зеленський його оббрехав.

Нагадаємо, що на прес-марафоні президент охопив велику кількість тем. Зокрема, поскаржився, що керівник його Офісу не подобається Петру Порошенку.

Окрім цього, на думку президента, Бурба не є розвідником, а, радше, СБУшником і бізнесменом. Зокрема, президент заявив, що Бурба отримував ту чи іншу інформацію, продавав її та на цьому заробляв гроші.

Читайте також: Участь Ахметова у держперевороті, "бізнесмен" Бурба та каверзи Росії: Головні меседжі Зеленського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua