Чаус заявив, що він і його сім'я не винні у тому, в чому його звинувачували за останні п'ять років

Екс-суддя Микола Чаус на своєму новому Telegram-каналі пообіцяв спростувати усе, що говорилои про нього та його сім'ю за останні п'ять років

Журналіст відділу новин
Чаус заявив, що він і його сім'я не винн…
Фото: Telegram-канал Чауса

"На моєму каналі буде спростовано всю брехливу інформацію стосовно мене та моеї сім'ї, яку за останні п'ять років було сфабриковано", – заявив Микола Чаус.

Він пообіцяв довести свою непричетність до усіх подій, пов'язаних із його іменем, передає Depo.ua із посиланням на Telegram Mykola ChausUA.

"Зрозумілими всім фактами буде доведено мою не причетність до тих обставин про які говорять п'ять років", – зазначив екс-суддя.

Чаус обіцяє спростувати усі звинувачення

Нагадаємо, перший Telegram-канал від імені екс-судді Миколи Чауса з'явився 16 травня 2021 року.

У ньому викладалися відеозаписи, в яких Чаус розповідав про те, що із ним сталося.

А сьогодні, 22 вересня, Чаус заявив у новому Telegram-каналі, що попередній ресурс вели без його участі та проти його волі.

Довідка: У квітні 2021 року стало відомо, нібито в Молдові невідомі викрали Чауса. Наступного дня в МВС Молдови повідомили, що українського суддю Миколу Чауса, який перебував у Кишиневі, викрали іноземні громадяни. Згодом генпрокурор Молдови назвав учасників викрадення судді Чауса.

30 липня екс-суддю Миколу Чауса знайшли в одному із сіл на півдні Вінницької області, неподалік кордону з Молдовою. 

НАБУ закликало правоохоронців передати знайденого суддю Чауса їм. Після цього у центрі Києва спецпідрозділи НАБУ і СБУ з'ясовували стосунки через право здійснити процесуальні дії над колишнім суддею Миколою Чаусом.

3 серпня екс-суддю Миколу Чауса затримали детективи НАБУ у лікарні "Феофанія". 

4 серпня Вищий антикорупційний суд визначився із запобіжним заходом для свого колишнього колеги, екс-судді Дніпровського суду Києва Миколи Чауса – це цілодобовий домашній арешт на два тижні, до 18 серпня.

9 серпня Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржила запобіжний захід екс-судді Миколі Чаусу у виді домашнього арешту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme