Через стрілянину Киви порушили кримінальне провадження, – Венедіктова

Стосовно нардепа Іллі Киви, який стріляниною відсвяткував загибель українського політичного діяча Степана Бандери, порушили кримінальне провадження

Журналіст стрічки новин
Через стрілянину Киви порушили криміналь…
Фото: Facebook Іллі Киви

Наразі Киві ще не висунули офіційну підозру. Тільки після цього стане відомо, за якою статтею було відкрито провадження.

Про це журналістам повідомила генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, передає Depo.ua.

За її словами, це вже не перша справа проти Киви.

"Стосовно народного депутата у нас є справи, і їх, в принципі, стосовно цього народного депутата достатньо багато. Я не можу по кожному внесенню в ЄРДР виходити і про щось говорити і коментувати. Коли у подібних справах іде притягнення, у нас мають бути хоча би експертизи. Без них нема про що говорити. Коли в мене є хоча б проміжний результат , то я про це говорю", – зазначила Венедіктова.

 

Нагадаємо, 21 жовтня вранці Кива повідомив, що буцімто його виключили з партії "Опозиційна платформа – За життя". Він зізнався, що проти нього вже тривалий час "працювали" представники Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна.

Кива додав, що рішення про виключення його з партії ухвалили нібито силами Полтавської територіальної організації. Водночас одіозний нардеп наголосив, що остаточне рішення щодо його позиції у партії – за її керівництвом.

Через декілька годин Кива спростував свою ж заяву про виключення з партії. За його словами, цей фейк розповсюджують мережею аферисти, які були раніше викриті у злочинах перед партією та законом.

Голова ОПЗЖ Юрій Бойко також спростував цю інформацію й назвав її фейком. Він додав, що ця заява стала для нього несподіваною, і сам він чекає або на її спростування, або на пояснення ситуації.

Однопартієць Киви Вадим Рабінович у звичній для нього формі заявив, що "хрєна лисого", а не вигнання його з партії.

Читайте також: Недовигнаний з ОПЗЖ: Як Кива пройшов шлях від "карателя" до любителя Путіна

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme