"Він – нервовий і контужений": Рабінович пояснив, чому постійно захищає Киву

Народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Вадим Рабінович розповів, чому постійно стає на захист свого колеги по партії та фракції Іллі Киви

Журналіст стрічки новин
"Він – нервовий і контужений": Рабінович…
Скріншот

Відомо, що минулого тижня однопартійці намагалися виключити Киву з політсили, через що виник внутрішньопартійний скандал.

Як пише Depo.ua із посиланням на "ДС", про це Рабінович заявив в ефірі одного з українських телеканалів, коментуючи події минулого тижня.

"Кива перебуває під опікою одного зі співголів голови партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадима Рабіновича. Тому ніхто йому нічого не зробить. Як каже Кива, він і є ОПЗЖ", — сказав, жартома, Рабінович. 

Також нардеп заявив, що Кива – "один з найцінніших людей для партії ОПЗЖ".

"З однієї простої причини — він людина, що воювала, контужений. Він був затятий прихильник будь-якої війни. І те, що він говорив, — я можу прочитати вам, як сьогодні вони пишуть. Це людина, яка пройшла усвідомлення, Ширяєв, (один із засновників військово-патріотичного руху для протидії сепаратизму в Харкові "Східний корпус", нині один з лідерів очолюваних Кивою "Патріотів за життя" Олег Ширяєв, – ред.), якого вони ненавидять у Харкові — це ті люди, які були оплотом "Правого сектору" і потім вони зрозуміли, що ведуть країну і себе не туди", — сказав він.

Рабінович наголосив також, що Кива надто емоційний, однак він його захищатиме за будь-якої ситуації.

"Те, що він — людина нервова, імпульсивна, дуже чесна, так — це сьогодні не цінується ніким. Те, що вона може сказати щось не те — буває. Ви мене вибачте, Кива – відкрита і чесна людина, і я її захищав і захищатиму", — заявив він.

Нагадаємо, 21 жовтня вранці Кива повідомив, що буцімто його виключили з партії "Опозиційна платформа – За життя". Він зізнався, що проти нього вже тривалий час "працювали" представники Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна.

Кива додав, що рішення про виключення його з партії ухвалили нібито силами Полтавської територіальної організації. Водночас одіозний нардеп наголосив, що остаточне рішення щодо його позиції у партії – за її керівництвом.

Через декілька годин Кива спростував свою ж заяву про виключення з партії. За його словами, цей фейк розповсюджують мережею аферисти, які були раніше викриті у злочинах перед партією та законом.

Голова ОПЗЖ Юрій Бойко також спростував цю інформацію й назвав її фейком. Він додав, що ця заява стала для нього несподіваною, і сам він чекає або на її спростування, або на пояснення ситуації.

Однопартієць Киви Вадим Рабінович у звичній для нього формі заявив, що "хрєна лисого", а не вигнання його з партії.

Читайте також: Недовигнаний з ОПЗЖ: Як Кива пройшов шлях від "карателя" до любителя Путіна

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme