"Червону" зону карантину вже скоро можуть покинути три області

В Україні досі п'ять областей перебувають у "червоній" зоні карантину, однак вже у трьох епідемічна ситуація суттєво покращилася

Журналіст стрічки новин
"Червону" зону карантину вже скоро можут…
Фото: Depo.ua

Нині "червона" зона карантину наразі діє у Закарпатській, Івано-Франківській, Луганській, Рівненській та Хмельницькій областях. Водночас Закарпатська, Івано-Франківська та Рівненська області демонструють стабілізацію за рівнем госпіталізацій.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення на сайті Міністерства охорони здоров'я.

У Рівненській області також покращується ситуація з коефіцієнтом випадків інфікування. Якщо така тенденція зберігатиметься і протягом найближчих днів, то вони можуть вийти з "червоної" зони.

Станом на 21 лютого "помаранчевими" є місто Київ, Миколаївська, Вінницька, Волинська, Черкаська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Житомирська, Київська, Кіровоградська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Херсонська та Чернігівська області.

Львівська, Полтавська, Харківська та Чернівецька області перебувають у "жовтій" зоні.

Нагадаємо, раніше глава МОЗ Віктор Ляшко заявив, що вперше за останній місяць у нашій державі спостерігається стабілізація ситуації з коронавірусом. За його словами, така тенденція почалась на тиждень раніше, ніж це прогнозували у Міністерстві охорони здоров'я. 20 лютого в Україні зафіксували 13 562 нові підтверджені випадки коронавірусної хвороби.

Читайте також: Україна на карантині до 31 березня: Що відбувається (ХРОНІКА) 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme