UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Чоловік убив дружину та дітей через підробний COVID-сертифікат

У місті Бранденбург (Німеччина) 40-річний вчитель вбив дружину та трьох дітей через те, що у жінки виявили фальшивий сертифікат про вакцинацію від коронавірусу

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Чоловік убив дружину та дітей через підр…
Фото: Рixabay

Чоловік боявся, що через підробний COVID-сертифікат у них з родини вилучать дітей, тому вирішив убити їх під час сну. 

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на BILD

Чоловік спочатку розстріляв у ліжку власну дружину. Потім пострілами в голову вбив дітей. Усім трьом було від 4 до 10 років. 

Після цього вбивця наклав на себе руки.  Перед цим він залишив передсмертну записку, в якій йшлось про те, що їхню сім'ю хочуть суворо покарати за підробку документу. Чоловік боявся арешту та того, що в нього заберуть дітей. 

Сусіди вбитої родини кажуть, що чоловік був антивакцинатором та не дозволяв дружині щеплюватися від коронавірусу. Аби не втратити роботу, жінка була змушена купити підробний документ про вакцинацію. Днями її роботодавцеві стало відомо про махінацію. 

До слова, вбивця своєї родини був членом партії "Die Basis", яка виступає у Німеччині проти карантинних заходів. Також чоловік підтримував рух антивакцинаторів "Кверденкер", який через радикальність у Німеччині прирівняли до секти.

Нагадаємо, в Україні найближчим часом власникам фальшивих COVID-сертифікатів дадуть можливість по-справжньому щепитися від ковіду. Зауважимо, що людей із підробними сертифікатами про вакцинацію не будуть карати й звільнять від кримінальної відповідальності.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme