Чоловік, який вважався загиблим, 45 років переховувався від сім'ї через невдалу кар'єру

70-річний Саджид Тунгал, якого вважали загиблим в авіакатастрофі, 45 років переховувався від сім'ї через невдалу кар'єру

Журналіст стрічки новин

Виявилось, що у 1974 році Тунгал відправився на заробітки в Абу-Дабі (ОАЕ), де займався організацією виступів індійських співаків. Два роки по тому він полетів у відрядження в індійське місто Ченнаї і потрапив в авіакатастрофу, пише Depo.ua з посиланням на LADbible.

Під час перельоту у літака загорівся один з двигунів, через що він зазнав катастрофи. Всі пасажири і члени екіпажу вважалися загиблими. Однак Тунгал вижив і в 1982 році переїхав до Мумбая, де проживає по цей час.

За словами чоловіка, він вирішив не повідомляти сім'ї про себе через невдалу кар'єру.

"Я думав, що спочатку має запрацювати бізнес. Коли у мене нічого не вийшло в Перській затоці, я вирішив, що спробую щастя в Мумбаї, але і тут не склалося. Так і пройшло 45 років", – пояснив Тунгал.

Два роки тому індієць потрапив до притулку для безхатченків. Пастор, який керував закладом, почав шукати його родичів і відправив запит в мечеть в Коттаямі. Імам мечеті здивувався, що чоловік живий, і сказав, що знає його родину.

Згодом Тунгал поговорив з рідними по відеозв'язку. Його брат Мохаммед Кунджі планує приїхати в Мумбаї та забрати зниклого родича. Виявилось, що сім'я Тунгала розшукувала чоловіка і ніколи про нього не забувала.

Нагадаємо, в травні в Індії жінка прокинулась перед самою процедурою кремації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme