Данілов розповів про групи, які хочуть представляти інтереси Путіна в Україні

Інтереси президента країни-агресора РФ Володимира Путіна на території України прагнуть нині представляти щонайменше три групи

Журналіст відділу новин
Данілов розповів про групи, які хочуть п…
Фото: Скріншот

Раніше була й четверта – група підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов в інтерв'ю "РБК-Україна", передає Depo.ua.

За його словами, на російському напрямку зараз відбувається колосальна боротьба за вплив на Україну серед тих людей, які перебувають на території нашої країни.

"Між цими групами йде зіткнення. Медведчук був однією з цих груп. Він був, скажімо так, у фаворі з урахуванням того, що він кум Путіна", – розповів секретар РНБО.

Він зауважив, що зараз між цими групами відбувається з'ясування взаємин – хто буде тут старшим і представлятиме інтереси Росії.

"Багато таких груп? Я знаю щонайменше три групи, які з'ясовують, хто представлятиме тут інтереси Путіна. Група, що відвалилася – це була група Медведчука – четверта", – підсумував Данілов.

Нагадаємо, раніше Данілов заявив, що хоче, щоб Україна перейшла на жорстку президентську республіку. Він також висловив сумнів, що "без особистості можна було зробити ривок вперед" і навів як приклад історію України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme