Данілов спростував чутки про матір та запросив журналіста до неї додому

Секретар РНБО Олексій Данілов спростував чутки про свою маму, яку буцімто кинули в "ЛНР"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Данілов спростував чутки про матір та за…
Фото: Facebook-сторінка РНБО

Журналіст під час свого запитання заявив, що син Данілова продав частину квартири у "ЛНР" та заплатив податок, а довіреність про продаж оформили на Росії. Він також додав, що матір секретаря РНБО проживає на території "ЛНР", пише Depo.ua.

Після цього журналіст запитав у Данілова, як це, запроваджувати "антиконституційні санкції" відносно інших, маючи такі проблеми у сім'ї. Речник РНБО спростував ці чутки, заявивши, що проблем у родині він не має.

"По-перше, ніяких проблем у мене в сім'ї немає, моя мама жива у Києві. Вона тимчасово перебувала, короткий проміжок часу, у Луганську. Якщо вам це цікаво, я вам можу розповісти. Людина, яка доглядала її квартиру, на жаль, померла, тому вона була змушена туди поїхати та передати документи на продаж майна. Те, що її піймали негідники… Я дуже багато розумію… Коли ви користуєтеся цим хлопом, який ховається по закордонам і паплюжить нашу країну, мою сім'ю, мені вас шкода", – наголосив секретар РНБО.

Він зазначив, що готовий відповідати за кожен рік свого життя.

"Дивіться, мені у цьому році 60 років. Я за кожен рік свого життя можу відповісти. І я можу вам сказати, мені ні за шо не соромно, у мене діти та онуки, якими я пишаюся. Я можу за кожен крок свого життя відповісти. Ось ці нісенітниці, які РФ починає спільно з ФСБ розповсюджувати через своїх підлеглих, я спокійно до цього ставлюся", – додав він.

Данілов наприкінці запросив журналіста приїхати додому до його мами, аби той у всьому переконався сам.

"Хто вам сказав, що вона там? Вона живе у Києві. Якщо ви хочете її побачити, я вас особисто запрошую спільно з вашим каналом, приїдьте – подивитеся, де вона мешкає, чим вона займається… Вона охотна до слова, вона вам може розповісти, що і як", – резюмував він.

Нагадаємо, 11 лютого в Харкові відбулося виїзне засідання Ради національної безпеки та оборони України. У засіданні запланована участь президента України Володимира Зеленського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme