Дайте зброю, ми самі закриємо небо: Данілов звернувся до Заходу

Якщо НАТО не може закрити небо над Україною, Захід повинен надати Києву зброю – і наша країна сама себе захистить

Журналіст стрічки новин
Дайте зброю, ми самі закриємо небо: Дані…
Фото: Facebook Олексія Данілова

Секретар РНБО Олексій Данілов звернувся до НАТО та Заходу з проханням надати зброю для закриття неба над Україною.

Про це Данілов заявив на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Ми потребуємо максимально швидкої та практичної допомоги, від надання якої залежить українська перемога і не програш Заходу, це питання захисту українського неба – передача бойової авіації і засобів ПВО. Від цього залежить, чи буде росія далі вбивати наших дітей і жінок, наших батьків і літніх людей. Чи безневинно вбиті, як янголи своїми крилами, закриють наше небо? Але як тоді буде почуватися весь інший світ?! Якщо НАТО не хоче або неспроможне "закрити небо" над Україною, ми закриємо його самі, дайте нам зброю, якщо ваша зброя лежить у чохлах", – написав Данілов.

Він зазначив, що Захід всією своєю поведінкою, починаючи з 2007 року, демонстрував "безкінечну готовність прогинатися перед російськими вимогами, продавати свої ритуальні "занепокоєння" за газ та нафту, за можливість отримати корупційну синекуру в Газпромі, за спокійне й сите життя". Але 24 лютого 2022 року Захід прокинувся, світ згуртувався навколо України.

Данілов подякував всім партнерам за кожний патрон, голос на захист нашої держави та кожне слово в нашу підтримку.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський вкотре дорікнув світові у бездіяльності, оскільки інші країни досі не ухвалили рішення щодо допомоги Україні у виді літаків, які зможуть захистити небо від російської авіації.

6 березня Зеленський вкотре закликав світових лідерів закрити небо над нашою державою. На його думку, якщо цього не зроблять, це означатиме, що вбивства на території України є бажаними не тільки для Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme