Декларації Трампа хочуть передати на вивчення Конгресу

Мін'юст США вимагає передати декларації 45-го президента Дональда Трампа за шість років Постійному бюджетному комітету Палати представників Конгресу

Журналіст стрічки новин

Зазначимо, що представники Демократичної партії хочуть вивчити програму президентського аудиту, а також можливі конфлікти інтересів Трампа.

Варто додати, що Голова комітету з доходів і видатків привітав це рішення. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The New York Times.

"Як я стверджував протягом багатьох років, аргументи комітету дуже сильні, і закон на нашому боці. Я радий, що Міністерство юстиції погодилося і що ми можемо рухатися вперед", – сказав він.

Відомо, що голова комітету ще у 2019 році вимагав передачі особистих і комерційних декларацій Трампа.

Крім того, прокурор нью-йоркського округу Манхеттен Сайрус Вен ще у лютому отримав доступ до податкових декларацій Трампа. Вони складаються з "мільйонів сторінок документів". Йдеться про фінансові документи з січня 2011 року до серпня 2019 року.

Венс розслідує можливе приховування платежів порноактриси Стефані Кліффорд, відомої під псевдонімом Stormy Daniels,  а також екс-моделі Playboy Карен Макдугал, які заявляли про інтимний зв'язок з Трампом.

Нагадаємо, минулоріч стало відомо, що у 2019 році Трамп заробив минулого року майже півмільярда доларів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme