Денісова відвідає Саакашвілі у в'язниці в Грузії

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова відвідає третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі у в'язниці в Руставі

Журналіст відділу новин
Денісова відвідає Саакашвілі у в'язниці…
Фото: Telegram Людмили Денісової

Омбудсмен планує перевірити, як дотримуються права Саакашвілі, в яких умовах він перебуває, а також чи надають йому достатню медичну допомогу на тлі проблем зі здоров'ям, що виникли на тлі голодування.

Про це розповіла народний депутат від фракції "Слуга народу" та коханка Саакашвілі Єлизавета Ясько в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Тримаємо зв'язок (із Денісовою, – ред.). І, дійсно, коли була ситуація по тому, коли на вихідних Саакашвілі стало погано, то український консул, українська сторона одразу зробили відповідні заяви, написали листи… Він був переведений у лікарню, з якою є контракт у служби в'язниці в якій він зараз перебуває", – сказала вона.

За словами Ясько, Україна всебічно підтримує Саакашвілі у ситуації, що виникла.

"Людмила Денісова, наш омбудсмен, і український адвокат буде на цьому тижні, український лікар… Будемо продовжувати захищати громадянина України Міхеіла Саакашвілі і боронити ту правду, яка є", – підсумувала нардеп.

Згідно з інформацією "24 каналу", Денісова відвідає Саакашвілі 27 жовтня близько 10:00.

Після завершення візиту Денісова планує поспілкуватися з пресою безпосередньо біля пенітенціарної установи.

Нагадаємо, дещо раніше прем'єр-міністр Грузії заявив, нібито Саакашвілі симулює голодування. Він наголосив також, що Саакашвілі за будь-яких обставин не буде привілейованим в'язнем.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme