Десять голосів проти: Коли "слуги" візьмуться за відставку Разумкова

Проти відставки Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради проголосували менше десяти нардепів-"слуг"

Надія Собенко
Журналіст розділу Depo.Київ.
Десять голосів проти: Коли "слуги" візьм…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Більшість парламентської фракції "Слуга народу" під час голосування на виїзній нараді у Трускавці підтримали відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Проти виступили лише кілька депутатів.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал депутатки Юлії Гришиної. 

За її словами, чекати на голосування у сесійній залі за відставку спікера недовго.

Засідання фракції за участю Президента закінчилося. Відверто обговорили позиції щодо голови Верховної Ради. Проти відставки Разумкова проголосувало менше 10 осіб. Точну кількість навіть не скажу, бо ці поодинокі підняті руки сильно загубилися в загальній кількості тих, хто "за".
Тепер нас чекає голосування в залі. Чекати буде недовго", – написала Гришина.

Допис Гришиної

За словами речниці партії Юлії Палійчук, процедуру відкликання голови Верховної Ради з посади почнуть з понеділка, 4 жовтня.

На фракції "Слуга Народу" обговорили питання відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Шляхом голосування депутатами фракції прийнято рішення з понеділка розпочати процедуру відкликання голови Верховної Ради України із займаної посади", – написала вона.

Допис Палійчук

Нагадаємо, дещо раніше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно звернувся до народних депутатів від фракції "Слуга народу" із запрошенням на зустріч для обговорення своєї "незадовільної" роботи. Захід він запланував на понеділок, 4 жовтня.

2 жовтня питання відставки Разумкова прокоментував президент Володимир Зеленський. За його словами, велика помилка Разумкова полягає у тому, що він виносить питання відставки у публічну площину.

Читайте також: Відставка Разумкова: чому це ніяк не вплине на політичні розклади

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme