ДФС разом з СБУ ще перевірили заправки, які пов'язують з Медведчуком

Державна фіскальна служба спільно зі Службою безпеки України провела слідчі дії на 106 АЗС мережі Glusco в 15 регіонах України

Журналіст відділу новин
ДФС разом з СБУ ще перевірили заправки,…
Фото: ДФС

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ДФС.

"Співробітники ДФС спільно із СБУ та за процесуального керівництва Офісу генерального Прокурора провели комплекс одночасних слідчих дій на 106 об’єктах мережі в 15 регіонах країни", – йдеться у повідомленні.

За результатами огляду правоохоронці встановили та зафіксували відсутність діяльності АЗС. Доступ до заправних колонок обмежений.

"В разі встановлення будь-яких неправомірних дій зі сторони порушників, вони будуть оцінені належним чином", – додали в ДФС.

Зазначається, що досудове розслідування триває.

ДФС і СБУ перевіряють Глуско

Нагадаємо, 5 липня профільне видання enkorr повідомило що мережа АЗС, яку пов'язують з Медведчуком, відновила роботу.

Довідка: У лютому цього року РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

11 березня СБУ спільно з фіскальною службою блокували роботу компанії "Глуско Україна", що управляє однією з найбільших мереж автозаправних станцій, що належать Proton Energy Group S.A.

14 червня стало відомо, що Державна фіскальна служба (ДФС) наклала арешт на корпоративні права групи компаній, що завозили нафтопродукти з Росії. Йшлося саме про мережу АЗС Glusco. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme