ДФС виявила понад 90 тонн контрафакту в одного з найбільших тютюнових підприємств України

Державна фіскальна служба проводить обшуки на підприємствах однієї з найбільших компаній-виробників тютюнових виробів в Україні

Журналіст стрічки новин
ДФС виявила понад 90 тонн контрафакту в…
Фото: ДФС

Зазначимо, що слідчі дії провели за підозрою в ухиленні від сплати податків. Під час обшуків знайшли понад 90 тонн контрафактних сигарет та іншої продукції.

Виготовлення та збут контрафактних тютюнових виробів організувало керівництво підприємства. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ДФС.

"Встановлено, що службові особи одного з найбільших виробників тютюнових виробів, які реалізуються на території України, документально оформлювали реалізацію сигарет на підприємства, що мають ознаки ризиковості", – розповіли податківці.

За словами співробітників ДФС, після цього сигарети без акцизних марок продавались на території України за готівку без відповідного проведення операцій у бухгалтерському та податковому обліку. Водночас продукція цього виробника без марок акцизного податку неодноразово вилучалася при обшуках складських приміщень, місцях реалізації контрафакту та у прикордонній смузі.

"Наразі слідчі проводять 9 санкціонованих судом обшуків у складських та офісних приміщеннях у Запорізькій та Дніпропетровській областях, з метою документування злочинної схеми та здобуття доказів", – додали у ДФС.

Наразі обшуки на підприємствах тривають.

Нагадаємо, у липні на Донбасі у Лисичанську вилучили контрафактні цигарки на 700 тис. грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme