Директорка "Арена Львів": Договір з "Рухом" підписаний на початкових умовах і в інтересах стадіону

Сьогодні ФК "Рух" повідомив, що підписав договір оренди з "Львів-Ареною", заявивши, що стадіон нібито погодився на якісь нові та компромісні умови ФК

Журналіст відділу новин

Директорка львівського стадіону Ольга Манько, в свою чергу, розповіла, що договір підписаний на умовах, з самого початку виставлених "Львів-Ареною".

"Під час складних перемовин між футбольним клубом "Рух" і керівництвом "Арени Львів" нам вдалося досягти компромісу і підписати договір на умовах, вигідних для клубу", — йдеться на сайті ФК "Рух".

Коментуючи цю заяву клубу, керівниця "Львів Арени" Ольга Манько сказала наступне:

"Договір був підписаний на тих умовах, що ми й пропонували спочатку. Вони стосуються як ціни оренди за матч, так і плати за підігрів поля. Це були наші початкові умови, їх ніхто не міняв, вони збереглися. І тому досягнуті домовленості вигідні стадіону і відповідно державі. А це найголовніше".

Нагадаємо, що раніше ФК "Рух" вчинив скандал в УПЛ, заявивши, що не має наміру продовжувати оренду "Арени Львів" на умовах стадіону. Підприємство наполягало на ціні оренди в 210 тис. грн за матч плюс оплата підігріву поля в зимовий сезон.

Президент ФК "Рух" Григорій Козловський намагався шантажувати керівництво "Львів Арени", домагаючись зниження вартості. Адміністрація стадіону публічно заявила про погрози на свою адресу і пояснила, що запропонована ціна і так нижче за ринкову.

Після цього ФК "Рух" намагався підписати договір про оренду стадіону "Україна". Але той був позбавлений права приймати матчі УПЛ через свій неналежний стан. У відповідь мер Львова Андрій Садовий визнав необхідність реконструкції "України" і пообіцяв цьому сприяти.

Пізніше ФК "Рух" публічно заявляв про наміри орендувати стадіон ім. Р. Шухевича або стадіон ім. В. Лобановського. Також львівський клуб погрожував вийти з УПЛ. Але оскільки клуби зобов'язані орендувати арени за місцем свого перебування, то ініціативи "Руху" отримати дозвіл на гру в Тернополі чи Києві з самого початку були безперспективними.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme