Доба в ООС: Зафіксовано 5 порушень "тиші", втрат немає

Штаб ООС поінформував про ситуацію на Донбасі станом на ранок 26 серпня

Редактор стрічки новин
Доба в ООС: Зафіксовано 5 порушень "тиші…
Фото: Штаб ООС

Протягом минулої доби, 25 серпня, у зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували 5 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зокрема, обстріли на Донбасі фіксувалися поблизу таких населених пунктів: Новолуганське, Травневе та Катеринівка.

Як розповіли у штабі ООС, поблизу Новолуганського російські найманці двічі обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, неподалік Травневого ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а у напрямку Катеринівки – з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також з великокаліберних кулеметів.

Крім того, на Луганщині було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

"На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед українських військових немає", – йдеться у повідомленні. 

Станом на 7 годину ранку, 26 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, протягом попередньої доби на Донбасі зафіксували три порушення режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів загинув військовослужбовець ЗСУ, ще двоє отримали поранення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme