"Допитували понад сім годин": Скороход викликали на допит через смерть Полякова 

Народну депутатку Анну Скороход викликали на допит у справі про загибель парламентаря Антона Полякова, з яким вони жили разом 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Допитували понад сім годин": Скороход в…
Фото: Анна Скороход / Facebоok

Нардеп поскаржилася, що допит тривав понад сім годин.

Про це Анна Скороход розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua

"Мене допитували як свідка виключно у справі Антона та жодних моїх припущень у мене не питали", – сказала Скороход.

Додала, що у справі Полякова призначили ще одну експертизу. Вона має підтвердити чи спростувати твердження про те, що на тілі Полякова знайшли сліди механічної асфіксії (задушення, – ред.). 

"Станом на сьогодні експертизи немає, але матеріали на експертизу було взято", – сказала нардеп.

Крім цього, Скороход не втрималася від уїдливого коментаря на рахунок поведінки своєї колеги, народного депутата Галини Третьякової. Нагадаємо, що остання дозволила собі неетичні висловлювання про покійного Полякова.

"Пані Третьякову потрібно відправити на Фрунзе (мається на увазі психіатрична лікарня у місті Києві, – ред.). На мій погляд, там її місце, а не в парламенті", – сказала Скороход.

Зауважимо, померлого Антона Полякова та нардепку Анну Скороход пов'язували особисті стосунки. Незадовго до смерті Полякова, журналісти часто бачили їх разом. І це попри те, що Поляков був офіційно одружений. 

У день смерті нардепа Анна Скороход втратила свідомість у будинку парламенту, коли їй сповістили трагічну новину. Опісля з нею сталася істерика: жінка намагалася додзвонитися до вже покійного Полякова та кричала у слухавку, що вагітна від нього.

Скороход також приїхала попрощатися з Антоном Поляковим. Біля труни покійного вона зіштовхнулася з вдовою. Пані Полякова висловила невдоволення приїздом Скороход і вимагала від неї покинути церемонію прощання.

Згодом в одному із коментарів ЗМІ Скороход розповіла про те. що планувала побратися із Поляковим у листопаді 2021 року. 

Нагадаємо, раніше Анна Скороход озвучила свою версію загибелі Антона Полякова. Вон вважає, що смерть була ненасильницькою. 

Читайте також: Вбивця Антона Полякова: Що таке метадон і про які версії причин загибелі варто задуматися

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme