UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дорогою до Офісу Зеленського активісти з "Нацкорпусу" вкрали кілька ящиків молока, – ЗМІ

Сьогодні, 14 серпня, активісти "Національного корпусу" дорогою на Банкову буцімто пограбували машину, яка привезла продукти в один із магазинів неподалік

Журналіст відділу новин
Дорогою до Офісу Зеленського активісти з…
Фото: Рixabay

Йдеться про кілька ящиків молока.

Про це повідомив співрозмовник "Української правди" із правоохоронних органів, передає Depo.ua.

Уточнюється, нібито активісти роздавали крадене молоко своїм побратимам. Вони мотивуючи їх тим, що молоком добре промивати очі, якщо потрапить сльозогінний газ.

Зазначимо, що під час акції "Зупинимо капітуляцію!" на Банковій націоналісти проривалися через кордон правоохоронців, відмовляючись пройти перевірку на наявність небезпечних предметів, і спровокували сутички із силами правопорядку під Офісом президента.

Нагадаємо, 10 серпня "Нацкорпус" анонсував акцію протесту під ОП через арешт своїх представників.

У суботу, 14 серпня, близько 13-ї години представники "Національного корпусу" почали збиратися на Майдані Незалежності в Києві, щоб згодом піти мітингувати під Офіс президента, який вже посилено охороняла поліція. В акції "Зупинимо капітуляцію!" взяли участь ветерани, громадські діячі, волонтери та інші небайдужі до долі власної країни громадяни.

Згодом учасники акції спробували прорватися через кордон поліції, через що правоохоронці вимушені були застосувати сльозогінний газ.

Згідно з інформацією правоохоронців, внаслідок сутичок постраждали щонайменше сім поліцейських та один військовослужбовець Національної гвардії. Також серед постраждалих – кілька громадян. 

Пізніше міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що за фактом нанесення тілесних ушкодженнь співробітникам поліції було розпочате кримінальне провадження.

Читайте також: Скандальний мітинг "Нацкорпусу" у столиці завершився: Як це було (ФОТО, ВІДЕО)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme