Дугарь заявила, що за нею стежать

Підозрювана у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь заявила, що за нею стежать, а сама вона не має ні депресії, ні думок про самогубство

Журналіст відділу новин
Дугарь заявила, що за нею стежать…
Фото: Facebook Яни Дугарь

Яна Дугарь, яка перебуває під особистим зобов'язанням, розповіла про дивні речі, які почали відбуватися навколо її персони.

Зокрема, вона знову помітила, що за нею стежать, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Дугарь.

Крім того, у її будинку почала сама собою спрацьовувати сигналізація. Дугарь помітила чужих людей біля свого дому, а також отримала відео повідомлення про те, як за нею стежать.

Тому Яна Дугарь зробила заяву: У мене немає депресії! Немає думок про самогубство - я люблю життя, і маю великі плани на майбутнє! Психологічний стан - в нормі!"

Вона нагадала про тиск на іншого підозрюваного, Андрія Антоненка, про загрози його життю, "кі виявились небезпідставними".

Яна Дугарь заявила, що за нею знову стежать

Нагадаємо, що Дугарь ще в травні 2020 року випустили під заставу у 168 тис. грн, зняли електронний браслет та визначили їй запобіжним заходом процесуальні зобов'язання.

Що відомо про вбивство Павла Шеремета станом на зараз 

Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року, коли в автомобілі, на якому він їхав, здетонував вибуховий пристрій, слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. На відеозаписах, які фіксують момент підкладання вибухівки, були помітні силуети ймовірних убивць, але з'явилася інформація, що МВС також має записи з рисами облич імовірних злочинців.

Шеремет до смерті працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на Радіо "Вести". В Україні одразу створили опергрупу з розслідування цього вбивства, до якої увійшли представники ФБР.

Слідство розглядало п'ять версій вбивства Павла Шеремета: злочин, здійснений через професійну діяльність на Росії і Білорусі; помилка в об'єкті злочину (готувалося вбивство, цивільної дружини Шеремета й власниці видання "Українська правда" Олени Притули); професійна діяльність в Україні – за критичні публікації у виданні "Українська правда" та на радіо "Вести"; зусилля в дестабілізації ситуації в державі; конфліктні ситуації в особистому житті Павла Шеремета – сімейне, комерційне і фінансове становище.

Підозру у вбивстві Шеремета оголосили ветерану АТО, музиканту Андрію Антоненку, лікарці та волонтерці Юлії Кузьменко та медсестрі Яні Дугарь. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme