Екс-глава МОЗ Степанов заявив, що Ляшко його підсидів, й звинуватив того у провалі COVID-вакцинації

Колишній очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що те, що Віктор Ляшко зайняв міністерське крісло одразу після його відставки, є природнім

Журналіст стрічки новин
Екс-глава МОЗ Степанов заявив, що Ляшко…
Фото: Офіс президента

Він додав, що його це не дивує. Адже нормально, коли "людина, яка працює заступником міністра, хотіла б стати міністром, а інше залежить від моральних якостей людини".

Як пише Depo.ua, про це Степанов заявив в інтерв'ю "Главкому".

Екс-глава МОЗ також розповів, що кулуарні розмови про його можливу відставку впливали на робочий процес і заважали налагоджувати контакти.

"Будь-які розмови про відставку дійсно заважали. Хоча б тому, що важко переконати потрібних фахівців приєднатися до твоєї команди, перейти у міністерство. Бо люди просто не розуміють терміни: скільки міністр ще працюватиме на посаді, скільки вони самі працюватимуть", – зазначив Степанов.

Щодо провалу кампанії вакцинації, яку закидали Степанову, він уточнив, що відповідальність за її проведення лежала саме на головному санітарному лікарю, тобто на Ляшку.

"За посадою головний санітарний лікар відповідає за все, що пов’язано з вакцинацією", – зауважив він.

Раніше Степанов розповів, як президент Володимир Зеленський переклав відповідальність за його відставку на прем'єра Дениса Шмигаля.

Нагадаємо, що Верховна Рада звільнила Степанова 18 травня. Сам екс-міністр повідомив, що в його відставці винен прем'єр-міністр Денис Шмигаль. А вже 19 травня вранці Шмигаль вніс до Верховної Ради подання про призначення Віктора Ляшка міністром охорони здоров'я. Тоді ж його і призначили на цю посаду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme