Експерти назвали ім'я найрозумнішого члена королівської родини Британії

У Великій Британії оприлюднено ім'я представниці королівської сім'ї, яку можна назвати найрозумнішою зі своїх родичів

Журналіст стрічки новин

Нею виявилася Меган Маркл — до таких висновків дійшла освітня компанія Oxford Royale.

Про це пише Depo.ua із посиланням на видання Express.

На думку аналітиків, Меган Маркл можна вважати найрозвиненішою зі своїх родичів з боку чоловіка, оскільки вона закінчила Північно-Західний університет у штаті Іллінойс у США, що розташований на 30 місці у рейтингу вишів світу, за версією компанії Quacquarelli Symonds.

Меган Маркл

Фото: sussexroyal / Instagram

При цьому Меган Маркл здобувала освіту за двома напрямками — театром та міжнародними відносинами. Північно-Західний університет на 61 пункт обганяє в рейтингу QS навчальний заклад, яким здобували освіту Кейт Міддлтон та принц Вільям – Сент-Ендрюський університет у Шотландії.

Герцогів помістили, відповідно, на друге та третє місця списку найрозумніших представників королівської сім'ї. Кейт Міддлтон, яка вивчала історію мистецтв, у рейтингу щодо розвитку інтелекту опинилася вище, ніж її чоловік, що спеціалізувався на географії, оскільки по закінченні вишу її оцінки були вищими.

Четверте місце посіла принцеса Євгенія, дочка герцога Йоркського принца Ендрю. Вона вивчала історію мистецтв та англійську літературу в Університеті Ньюкасла, що розташований на 134 місці рейтингу QS. Далі йде її сестра, принцеса Беатріс, яка закінчила університет Голдсмітс у Лондоні — у рейтингу, на основі якого проводився аналіз, він посідає 461 місце.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл дала відверте інтерв'ю Опрі Вінфрі, в якому викрила королівську родину у поширенні брехні проти неї та її чоловіка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme