Єрмак емоційно прокоментував напад на Шефіра

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак емоційно прокоментував напад на першого помічника Володимира Зеленського Сергія Шефіра, який стався 22 вересня

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Єрмак емоційно прокоментував напад на Ше…
Фото: Офіс президента

Єрмак наголосив, що поліція та інші служби мають вжити всіх необхідних заходів аби затримати нападника, який розстріляв автомобіль у селі Лісники.

За його словами, цей напад є викликом президенту та "нам усім", повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Єрмака у Facebook.

"Замах на Сергія Шефіра – це виклик нашому президенту, а значить і нам всім. Ми цей виклик приймаємо, і будемо вирішувати будь-які проблеми тільки разом", – написав керівник Офісу президента.

Єрмак зауважив, що водій Шефіра – надійна та сильна людина, яку він знає багато років. Він висловив щирі сподівання, що життю чоловіка нічого не загрожує і водій зможе швидко одужати.

"Злочинця має бути притягнуто до відповідальності. Він не повинен уникнути покарання разом зі спільниками та замовниками. Ким би ви не були, ви будете відповідати. Ваші методи з нами не працюють. Далі діятимуть справедливість та закон", – підкреслив глава ОП.

Єрмак емоційно прокоментував напад на Шефіра

Зауважимо, у ЗМІ тривалий час пишуть про протистояння Шефіра та Єрмака, який начебто бореться ледь не за одноосібний вплив на президента. І останні місяці ці зусилля нібито дали результати.

За даними джерел "Української правди", у серпні між Шефіром та Зеленським сталася сварка. Начебто спершу Шефір забрав свої речі і припинив з'являтися на Банковій. Щоправда, потім таки повернувся, але вплив його знизився. 

Нагадаємо, 22 вересня у селі Лісники, що на Київщині, було скоєно замах на першого помічника президента Володимира Зеленського та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило більше 10 куль. Поранений водій. На місті працюють слідчо-оперативні групи поліції. За однією з версій, на Сергія Шефіра влаштували засідку в лісі з метою вбити.

Згодом у МВС підтвердили замах на Шефіра та розповіли подробиці.

В Офісі президента заявили, що замах на Шефіра є відкритим, навмисним та вкрай жорстоким нападом, який можна кваліфікувати, як спробу демонстративного вбивства ключового члена команди чинного президента.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme