Єрмак відреагував на розслідування про пишне святкування свого дня народження

Глава Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував розслідування журналістів щодо святкування його ювілею
 

Редактор стрічки новин
Єрмак відреагував на розслідування про п…
Фото: Facebook Андрія Єрмака

Єрмак заперечив, святкування його 50-річчя відбувалося у державній резиденції у Карпатах та тривали чотири дні.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Як я вже говорив, не люблю свій день народження, і гучно святкував цей день лише одного разу в житті. То було моє 35-річчя. Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень в понеділок (22 листопада, - ред.) заїхав до батьків. Вигріб від мами, що рідко у них буваю і що виглядаю втомленим. У вівторок (23 листопада, - ред.)] виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісі президента. Дивно, що журналісти не поцікавились реальною ситуацією і взагалі не поспілкувалися зі мною", — заявив Єрмак, додавши, що отримав запит лише у день виходу матеріалу.

Голова ОП запевнив, що не було жодного 4-денного святкування.

"Ніхто не використовував жодних приватних чи державних літаків. Гвинтокрилами ДСНС ніяких гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою", – йдеться у повідомленні. 

Єрмак також розповів, що пʼятницю (19 листопада) президент працював на Банковій. Згодом він відбув до резиденції в Гуті. Вже в неділю Зеленський у Києві брав участь у відповідних заходах, присвячених річниці початку Революції Гідності. А в понеділок перебував на робочому місці.

"Користування цією резиденцією протягом дня-двох, а також гелікоптерами, що використовуються президентом, чітко прописано у відповідних протоколах. І всі переміщення й розміщення тут відбувалися у звичайному режимі згідно з цими протоколами", – зазначив голова ОП. 

Він також анонсував, що у грудні у Гуті збереться понад сотня українських дипломатів святкувати своє професійне свято. Для них готується спеціальний форум із відповідною програмою, і підготовка до заходу відбувається в Гуті уже зараз.

"Як зазначило видання, серед гостей на святкуванні мого дня народження в Гуті, були мій заступник Андрій Татаров та міністр Олексій Чернишов.  Справа в тому, що я не маю заступника Андрія Татарова. І ні Андрія Татарова, ні Олега Татарова в Гуті не було. З інших представників влади до резиденції заїжджав тільки Олексій Чернишов, який перебував тими днями у Рівному та пересувався автівкою", – запевнив Єрмак.

Єрмак про святкування свого дня народження - допис у ФБ ч.1Єрмак про святкування свого дня народження - допис у ФБ ч.2

Повідомлення схожого змісту з'явилося і на сторінці у Facebook Офісу президента. 

Офіс президента про святкування дня народження Єрмака - допис у ФБ ч.1Офіс президента про святкування дня народження Єрмака - допис у ФБ ч.2

Нагадаємо, раніше "Українська правда" оприлюднила розслідування, що гостей на святкування дня народження глави Офісу президента Андрія Єрмака 21 листопада доставляли у резиденцію Володимира Зеленського в Гуті на гелікоптерах Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

У матеріалі зазначається, що Зеленський та Єрмак 19 листопада залишили Банкову до закінчення робочого дня та полетіли до державної резиденції Синьогора. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme