Facebook видалив найбільшу групу міста Умань: адміністратори звинувачують нардепа Яценка 

Facebook видалив "Офіційну групу міста Умань", яка має 42 тисячі підписників. Це одна з найбільших груп регіону у соцмережі

Журналіст відділу новин
Facebook видалив найбільшу групу міста У…
Антон Яценко

 

Про це повідомив її адміністратор Володимир Гамалиця, передає Depo.ua.

Він натякнув, що до цього може бути причетний народний депутат Антон Яценко. 

Офіційна група міста Умань заблокована ворогами України! Найбільша група регіону з 42 тисячами підписників була заблокована за скаргами за поширення номерів телефонів та банківських карт. Ми з початку війни підтримували волонтерів та військових і поширювали заклики на збір коштів на купівлю оснащення та пікапів. Групу заблокували в понеділок. Водночас до мене зателефонували з Уманського суду, щоб повідомити, що народний депутат Антон Яценко подав до суду на мене і мою діяльність в групі", — написав Гамалиця. 

Він додав, що вже подав на оскарження рішення адміністрації Facebook і буде судитися з нардепом.

Нагадаємо, що Гамалиця, як журналіст, неодноразово звинувачував Яценка у проведенні схем в Умані. Зокрема, йдеться про тендери на будівництво різних об’єктів в місті, які вигравали фірми соратників Яценка. Окрім того, за словами Гамалиці, нардеп піарився на ремонтах та будівництві. Водночас, як зазначає журналіст, інколи ці об’єкти не добудовувалися, або ж вимагали дофінансування за рахунок бюджетних коштів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme