Forbes оцінив статки святого Миколая: Потрапив би в ТОП-20 найбагатших українців

Видання Forbes оцінило статки святого Миколая. Якби він був українцем, то потрапив би до двадцятки рейтингу найбагатших громадян нашої країни

Журналіст стрічки новин
Forbes оцінив статки святого Миколая: По…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

Йдеться саме про святкового персонажа, який приносить дітям подарунки. Forbes не брало до уваги статки реального прототипу святого Миколая — Миколая Мирлікійського Чудотворця та інших прообразів. Журналісти для аналізу обрали саме Україну та Польщу, оскільки лише там святий Миколай є ключовим персонажем зимових свят.

Як пише Depo.ua із посиланням на Forbes, статки святого Миколая оцінюються у $815 мільйонів.

У виданні підрахували, що цього року подарунки від Миколая для семи мільйонів дітей обійдуться в близько $143 млн (по $20 за один). Для шести мільйонів польських дорожче — $212 млн ($37 за подарунок відповідно).

У Forbes також врахували підприємства, які можуть виробляти солодощі та іграшки для дітей. Журналісти проаналізували фінансові показники низки публічних кондитерських компаній. Потужності з виробництва іграшок оцінили в $289 млн, солодощів — у $167 млн. У "копієчку" обходяться й резиденції Миколая на Одещині, Львівщині, Івано-Франківщині та в Полтаві.

Усього статки святкового персонажа оцінили в $815 млн. За таких розрахунків святковий персонаж потрапляє до двадцятки українських багатіїв.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ілон Маск став найбільшим багатієм в історії людства.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme