фсб влаштувала чистки в "лнр"

У зв'язку з невдачами на фронті співробітники фсб рф затримали і вивезли на росію "міністра внутрішніх справ лнр" Ігоря Корнета

Владислав Гірман
Оглядач відділу міжнародної політики "Ділової столиці"
фсб влаштувала чистки в "лнр"…
Ігор Корнет

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, повідомляє Depo.ua.

"За отриманою ГУР МО України інформацією, "міністр внутрішніх справ лнр генерал-майор" Корнет Ігор Олександрович, 29.04.1973 р. н., заарештований співробітниками фсб росії та на теперішній час утримується в слідчому ізоляторі фсб в Ростові на Дону", – повідомила розвідка.

Водночас, за даними ГУР МО, так звані силовики та політичне керівництво "лнр" вкрай негативно поставилися до дій фсб, розцінюючи їх як початок змін у силовому блоці фейкової республіки.

Ватажок "лнр" Леонід Пасічник тим часом намагається звільнити Корнета.

"Таким чином, "чистки" в політичному керівництві т. зв. ЛНР свідчать про визнання Москвою неспроможності виконувати поставлені завдання діючими керівниками "ЛНР" в умовах ведення війни з Україною", – йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначили, що росія намагається за рахунок кадрових змін та залякування керівництва "лнр" у максимально стислі терміни налагодити ефективну роботу з мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого заміщення втрат у частинах та підрозділах 2 АК російських окупаційних бойових дій проти України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme