ФСБ "злила" Україні дані про замах на Зеленського

Федеральна служба безпеки Росії попередила Україну, що Кремль відправив кадирівську елітну групу, яка має знищити президента Володимира Зеленського

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
ФСБ "злила" Україні дані про замах на Зе…
Фото: president.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що представники ФСБ, які не мають бажання брати участь у кривавій війні Росії, "зливають" українській владі інформацію.

Про це Данілов заявив в прямому ефірі журналістам, повідомляє Depo.ua.

"Ми розуміємо, що деморалізація в Збройних силах Росії починається. Спецоперація, яка мала відбутися безпосередньо кадирівцями з ліквідації нашого президента, нам цілком відома. Я можу сказати, що ми отримали інформацію від представників ФСБ, які не мають бажання брати участь у цій кривавій війні. Завдяки цьому була знищена кадирівська елітна група, яка сюди вирушила саме для ліквідації нашого президента", – сказав Данілов.

Він додав, що кадирівці розподілилися на дві групи. Одну групу вже накрили наші військові в Гостомелі. Інша група зараз – під прицілом. 

Нагадаємо, 26 лютого біля Гостомеля українська армія знищила спецпідрозділ Росгвардії Чечні. Під час розгрому підрозділу було знищено генерала Магомеда Тушаєва - командира 141-го моторизованого полку Росгвардії Чечні. Це підтвердив взятий у полон боєць цього підрозділу.

За інформацією джерела в Міноборони, "з тими, що залишилися, наразі вже зі стрілецької зброї розбирається Нацгвардія України та спецпідрозділ Альфа".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme