Фу, жах, треш, знущання, коли буде Кива: Книжку Мендель розкритикували на сайті видавництва

Книжка екс-прес-секретарки президента Юлії Мендель "Кожен із нас президент" отримала безліч нищівних відгуків на сайті КСД, яке і видало рукопис Мендель

Михайло Хомченко

Про це повідомляє Depo.ua.

Із усіх відгуків тільки три можна назвати позитивними. Усі інші завдали нищівної критики видавництву "Клуб сімейного дозвілля".

"Сподіваюся, Клуб розуміє, що його і без того слабкій репутації, завдано нищівного удару через участь у видавництві цього трешу?", "фу таке друкувати", "Мда, книжки, на які ми заслуговуємо", "Це вже знущання", - так виглядає абсолютна більшість відгуків на сторінці книжки.

Крім того, народ іронізує щодо наступних письменників з українського політикуму: "Хотілося б ще почитати філософські роздуми про сутність буття від Ківи. Коли ви плануєте видати його твори?"

На цей момент оцінка книжки – 1,5 бали за п'ятибальною системою.

Нагадаємо, дещо раніше Мендель заявила, що у липні презентує свою книжку, присвячену роботі у президента Володимира Зеленського та українській політиці.

3 липня вона у відеоблозі зачитала уривок зі своєї майбутньої книжки. А 7 липня Мендель опублікувала уривок з книжки, в якому вона пропагує російську мову в Україні, називаючи при цьому українську "занадто конфліктним символом, щоб побудувати навколо нього ідею нації та патріотизму".

Також Мендель розповіла, як і коли подалася в письменниці, і визнала, що у виданні будуть інсайди.

За її словами, сам Зеленський брав участь у написанні її книги лише як дійова особа. Мендель запевнила, що президент не читав книжки і не погоджував її, оскільки підтримує позицію демократичних процесів і проектів.

Читайте також: На книжку Мендель уже оголосили передзамовлення: Як вона називатиметься і скільки коштуватиме

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua