"Інсайди будуть": Мендель розповіла, навіщо написала свою книгу

Прес-секретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, що написала книжку "Кожен із нас президент" для того, щоб пояснити людям ключові моменти щодо, зокрема, геополітичних питань

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
"Інсайди будуть": Мендель розповіла, нав…
Фото: Скріншот

Про це вона заявила в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Інсайди будуть, тому що я намагаюся привідкрити трішки завісу хоча би якихось психологічних моментів того, як ведуться переговори. Пояснити людям, що таке взагалі геополітичні питання. Які обставини впливають на ухвалення рішень", – сказала Мендель.

Водночас вона зауважила, що занадто кричущих і "сильних" секретів розкривати просто може.

"Тому що це, щонайменше, питання поваги й довіри, яка мені була наділена… Однак я говорю про пані Меркель, про пана Макрона, звісно є про пана Путіна. І, я думаю, що це будуть цікаві моменти – почути від людини, яка бачила, яка спілкувалася, яка чула", – пояснила Мендель.

Нагадаємо, дещо раніше Мендель заявила, що у липні презентує свою книжку, присвячену роботі у президента Володимира Зеленського та українській політиці.

3 липня вона у відеоблозі зачитала уривок із своєї майбутньої книжки. А 7 липня Мендель опублікувала уривок з книжки, в якому вона пропагує російську мову в Україні, називаючи при цьому українську "занадто конфліктним символом, щоб побудувати навколо нього ідею нації та патріотизму".

Також Мендель розповіла, як і коли подалася в письменниці.

Читайте також: На книжку Мендель уже оголосили передзамовлення: Як вона називатиметься і скільки коштуватиме

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme