Геращенко у Верховній Раді порівняла Зеленського із диктаторами Путіним і Лукашенком 

Народна депутатка від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко з парламентської трибуни звинуватила президента Володимира Зеленського та його оточення в тому, що вони повторюють шлях президентів-диктаторів Володимира Путіна та Олександра Лукашенка 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Геращенко у Верховній Раді порівняла Зел…
Фото: Ірина Гращенко / Facebook

Також народна депутатка звинуватила Офіс президента в тому, що він очолює олігархат і корупцію.

Про це Ірина Геращенко заявила у четвер, 23 вересня, під час пленарного засідання ВРУ, передає Depo.ua.

"Я хочу, щоб в Україні боролися з корупцією, а не в правлячій партії зізнавалися в тому, що ви її очолюєте. Від "Європейської Солідарності" ми хочемо подякувати найчеснішому представнику Офісу Зеленського Шефіру, який вчора зізнався дуже чесно на всю країну, що він займається зніманням серіалу і "Кварталу 95". Ось пріоритети Офісу. Нагадати, на якому олігархічному каналі виходить цей серіал?". – сказала Геращенко.

Так вона відреагувала на вчорашнє інтерв'ю першого помічника президента України Сергія Шефіра. Після того, як на нього скоїли замах, політик заявив, що не пов'язую обстріл свого авто із професійною діяльністю. Мовляв, зараз займається зйомками концерту студії "Квартал 95".  

Також Ірина Геращенко порівняла стиль управління Володимира Зеленського із роботою президента  РФ Путіна та де-факто президента Білорусі Лукашенка. 

"Парламент – не місце для дискусій" – ви пам’ятаєте, чия це цитата? Гризлова, Російська Федерація. Ви пам’ятаєте, з чого в 2000-х розпочав свій президентський шлях Путін і Лукашенко? З боротьби з корупцією і з олігархами. Тільки вони це очолили. І насправді сьогодні ваша політична команда йде шляхом Путіна і Лукашенка", – підкреслила Геращенко.

Нагадаємо, просто зараз Рада ухвалила скандальний законопроект Зеленського про олігархів. За відповідне рішення проголосували 279 народних обранців. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme