Глава Мінекології Абрамовський подав заяву про відставку, – Арахамія

Глава Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський написав заяву про відставку сьогодні, 19 жовтня

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Глава Мінекології Абрамовський подав зая…
Фото: Facebook Романа Абрамовського

За словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, Абрамовський написав заяву та заніс її главі Верховної Ради.

Про це нардеп повідомив журналістам, інформує Depo.ua.

"Я бачив, що він написав заяву. Я заходив якраз до глави (Верховної Ради, – ред.), і він виходив", – заявив Арахамія.

Зауважимо, вчора, 18 жовтня, народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко повідомив, коли до Верховної Ради надійде заява про відставку міністра екології Романа Абрамовського. За його даними, це станеться 19 жовтня.

Нагадаємо, раніше голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що восени щонайменше три міністри можуть позбутися своїх мандатів і припинити працювати в Кабінеті міністрів. Водночас він визнав, що велика кількість чуток з приводу відставок в уряді мають неправдиву інформацію, і закликав не "годувати країну чутками".

У вересні народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що співбесіди з кандидатами на посади нових міністрів в уряді вже проводять. Про остаточні кадрові рішення щодо урядовців "слуги" обіцяють розповісти вже найближчим часом.

4 жовтня ЗМІ з посиланням на джерела у "Слузі народу" заявляли, що одним із тих міністрів, хто буде звільнений, буде саме Абрамовський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme