Глави МЗС країн Балтії прибудуть до України цього тижня

Керівництво Міністерств закордонних справ Литви, Латвії та Естонії прибудуть до України з робочим візитом цього тижня

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Глави МЗС країн Балтії прибудуть до Укра…
Фото: LV_Lithuania / Тwitter

За словами очільника МЗС Литви Габріелюся Ландсбергіса, Україна зараз перебуває під атакою і потрібно проявляти солідарність.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Ландсбергіса у Twitter.

"Україна вже піддається атакам: економічним, кібернетичним, військовим. Один із способів висловити солідарність з Україною – поїхати до Києва. Ми, міністри Балтії, збираємося туди пізніше цього тижня. Якщо є місце, де зараз мають бути політики ЄС, то це з нашими українськими друзями!" – йдеться у повідомленні.

Глави МЗС країн Балтії прибудуть до України цього тижня

Зауважимо, напередодні у прес-службі Південного військового округу РФ повідомили, що спільними діями військових та прикордонників нібито вдалося знищити буцімто дві бойові машини української армії.

Нагадаємо, 21 лютого ФСБ РФ звинуватило Україну в обстрілі прикордонного пункту Російської Федерації. 

Згодом секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна немає жодного відношення до цієї ситуації. Він наголосив, що наші військові можуть вести вогонь у відповідь тільки у випадку, якщо є загроза життю наших військових.

А у прес-службі ООС заявили, що попри заяви російських ЗМІ про наступ української армії та загострення ситуації біля спільного кордону, підрозділи ЗСУ залишаються на своїх позиціях, дотримуються Мінських домовленостей та не проводять жодних наступальних дій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme