Голлівудська акторка родом з України відмовилася грати росіянку у Netflix

Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою

Голлівудська акторка родом з України від…
Фото: скріншот YouTube

 

Про це повідомляє УНІАН, пише Depo.ua.

За словами Іванни Сахно, вона відмовилася грати росіянку і тепер має виплатити Netflix компенсацію — 50% свого заробітку з іншого серіалу.

"Я вам скажу, що зараз у Голлівуді все менше представляють росіян. У мене траплялися моменти, коли я була приєднана до серіалу Netflix під час COVID. Це роль росіянки. Це була роль американки, але в неї бекграунд з Радянського Союзу. На той момент це була моя одна з перших головних ролей у великому серіалі Netflix",  – згадує Сахно.

Через пандемію зйомки так і не розпочалися, але акторка вирішила не чекати на їхнє відновлення і відмовилася від роботи після того, як Росія напала на Україну.

Іванна Сахно – українська та американська акторка, відома ролями в ситкомі "Леся+Рома" (2005-2008), фільмах "Іван Сила" (2013), "Тихоокеанський рубіж: Повстання" (2018), "Шпигун, який мене кинув" (2018) і серіалі "Асока" (2023).

Артистка з 2013 року живе і працює у США, але має проукраїнські погляди. У травні 2023 року вона стала одним з амбасадорів нового напряму "Освіта і наука" проєкту United24.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme