Головна задача – деморалізація ворога: Українцям радять дзвонити й писати родичам на Росії, аби донести реальну інформацію про війну та втрати

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко звернувся до всіх українців, які нині не залучені до бойових дій чи іншої допомоги армії

Журналіст відділу новин
Головна задача – деморалізація ворога: У…
Фото: УНІАН

За його словами, українці на тлі військової агресії РФ повинні буквально бомбардувати своїх родичів на Росії та інших громадян цієї країни реальною інформацією.

Про це Денисенко заявив в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Ми повинні чітко зрозуміти, що сьогодні на Росію поїхали перші мішки з трупами. Їх сховати буде вже неможливо. Вже навіть офіційні особи Російської Федерації починають (у применшених цифрах) про це говорити", – сказав він.

Денисенко нагадав, що вчора відбувся різкий обвал економіки РФ.

"Така країна, як Росія, почне про це масово говорити приблизно за сім днів. Ніхто не вірить у революцію. Жодна розумна людина не повірить, що на Росії відбудеться революція… Але наша головна задача – деморалізація ворога", – вважає експерт.

Саме тому він попросив українців долучитися до боротьби на цивільному фронті.

"Всі мають якихось родичів на Росії. Навіть якщо ви з ними не розмовляєте з ними з 2014 року. Навіть якщо ви їх ненавидите. Зараз потрібно обов'язково дзвонити до них, писати їм і присилати відео, фото полонених, розбитої їхньої техніки і розбитих наших міст", – пояснив Денисенко.

Він наголосив, що вони повинні бути деморалізованими, боятися, що їх втягнуть у цю війну.

"Вони повинні далі побоятися йти на мобілізацію, якщо Путін на це піде. Тому я б дуже просив. Закликаю просто всіх вас. Користуйтесь сайтом "Ищи своих", який створило МВС, присилайте їм просто будь-які відео, які ви вважаєте за потрібне. Бомбардуйте їх цією інформацією. Вони повинні почати впадати в депресію. Якщо зломаний дух буде на Росії всередині, нічого Путін зробити з нами не зможе. Цей фронт – не менш важливий, ніж той, який тримають наші хлопці безпосередньо тут в Україні", – підсумував Денисенко.

Нагадаємо, 28 лютого радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко закликав громадян долучитися до інформаційного протистояння ворогові. Він нагадав, що українські відомства, спільно з кібервійськами України, зламали сайт Кремля і створили спеціальний чат-бот, що містить, зокрема, телефони всього керівництва Кремля, пулу журналістів, пулу громадських організацій і навіть пулу ворожок.

Виходячи з цього Денисенко закликав українців дзвонити за вказаними номерами, записувати розмови й оприлюднювати їх у соціальних мережах. З таких матеріалів, за словами експерта, можна буде створити цілу доказову базу щодо російської агресії в Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme