Готувався півроку: Стали відомі нові подробиці стрілянини на Росії (ВІДЕО)

Тимур Бекмансуров, який 20 вересня влаштував стрілянину у Пермському державному університеті на Росії, готувався до неї завчасно
 

Журналіст відділу новин
Готувався півроку: Стали відомі нові под…
Фото: РосЗМІ

В кінці серпня Тимур Бекмансуров купував патрони в пермському магазині "Інструмент-Зброя" і цей момент потрапив на камери спостереження.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

"До нападу стрілок готувався півроку: у березні подав заяву на отримання мисливської рушниці, без проблем пройшов комісію в психіатричній лікарні. Далі пройшов навчання, отримав ліцензію і придбав турецьку гладкоствольну рушницю і в липні стрілок тренувався на стрільбищі", – йдеться у повідомленні.

Потім, у серпні, Бекмансуров купив патрони в магазині вулиці Героїв Хасана, 64. Зазначається, що саме ними він і стріляв у Пермському державному університеті.

Нагадаємо, 20 вересня у Пермському державному університеті сталася стрілянина. нападником виявився випускник вишу Тимур Бекмансуров.

Напередодні нападу хлопець написав довгий пост у соцмережах, пояснивши свої дії. Нападник переконує, що трагедія в університеті не є терактом, а сам він не перебував в екстремістських чи релігійних організаціях.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme