Історія "жмеринського Мессі": Грав у футбол, але потім захопився історією у Гончаренко центрі та здав ЗНО на 190 балів

В освітній мережі "Гончаренко центри" всі бажаючі протягом року можуть проходити безкоштовну підготовку до ЗНО. Багатьом випускникам з маленьких міст підготовки вдома та в школі недостатньо. Серед таких був і футболіст Дмитро зі Жмеринки

Журналіст стрічки новин

До 10 класу Дмитро займався футболом та мріяв про професійну кар’єру в спорті. Проте настав час готуватися до ЗНО, і від тренувань довелося відмовитись.  

"Можливо, я б став Мессі, але ЗНО все змінило", – поділився він. Самостійної підготовки виявилося замало, і Дмитро пішов на курси у Гончаренко центрі в Жмеринці. "Гончаренко центр вплинув на комунікативні навички. Ти спілкуєшся з ровесниками, і завжди на уроках історії ми вступали в дебати. Адже тільки так інформація може запам'ятовуватися краще. І вона запам'ятовувалася краще. Це факт!" – додає хлопець. Зрештою він здав ЗНО з історії на 190 балів та вступив до вишу у Вінниці.

"Освіта повинна бути доступною для всіх та скрізь. У "Гончаренко центри" приходять дуже різні люди, проте усіх їх об'єднує жага до знань. А наше завдання – надати якісні знання якомога більшій кількості людей. Розумієте, коли підліток самостійно приходить на додаткові заняття після школи, він робить вибір. І цей вибір набагато більший, ніж просто бажання добре скласти ЗНО, це те, що вплине на його життя. І отримує він теж більше, ніж знання з історії або англійської мови, разом з однодумцями він розширює свій світогляд", – розповідає засновник "Гончаренко центрів", народний депутат Олексій Гончаренко. 

"Гончаренко центри" – це всеукраїнська мережа освітньо-культурних осередків, у яких безкоштовно викладають англійську і китайську мови, фінансову грамотність, готують підлітків до ЗНО, проводять спортивні заняття тощо. Засновником мережі є народний депутат України Олексій Гончаренко. Мережа діє у 19 містах України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme