Ізраїль хоче запросити на роботу 2 тис. українських будівельників

Влада Ізраїлю вирішила запросити на роботу близько 2 тисяч будівельників з України

Журналіст стрічки новин
Ізраїль хоче запросити на роботу 2 тис.…
Фото: Рixabay

Наразі у країні вже працюють близько 1250 українських будівельників.

Про це повідомило у Facebook посольство України в Ізраїлі, передає Depo.ua.

"Станом на жовтень 2021 року в Ізраїлі працюють близько 1250 українських будівельників. Наразі Урядом Держави Ізраїль прийнято рішення про додаткове залучення до 2000 фахівців з України", – зауважили у представництві.

Зазначається, що 8-11 листопада за участі ізраїльських екзаменаторів на базі Державного навчального закладу „Київське регіональне вище професійне училище будівництва" відбудеться процедура тестування і відбору заявників.

Крім того, посол України Євген Корнійчук провів зустріч з головою Федерації працівників будівельної та деревообробної промисловості Ізраїлю Іцхаком Мойалем. Найбільшої уваги під час бесіди приділили забезпеченню прав і соціальному захисту українців, які мають право на працевлаштування в Ізраїлі.

Сторони дійшли висновку, що наявність чітких і прозорих правил при залученні робочої сили з України стоїть на заваді нелегальній трудовій міграції до Ізраїлю.

Нагадаємо, на початку жовтня стало відомо про те, що Україна та Ізраїль хочуть взаємно визнати COVID-сертифікати. Володимир Зеленський уже обговорив це питання з очільником країни-партнерки. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme