Кабмін звільнив главу ДМС, який одружився на дівчині з собачкою з Уханя

Кабмін звільнив з посади очільника Державної міграційної служби Максима Соколюка, який одружився на Анастасії Зінченко, відомій, як "дівчина з собачкою з Уханя"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Кабмін звільнив главу ДМС, який одруживс…
Фото: Instagram Анастасії Соколюк

Тимчасово виконувати обов'язки глави ДМС призначено Наталію Науменко.

Відповідні рішення були ухвалені на засіданні Кабінету міністрів 29 вересня, інформує Depo.ua.

ЗМІ повідомляли, що вчора, 28 вересня, у службовому кабінеті Соколюка детективи НАБУ провели обшуки. Слідчі дії також проводилися в кабінетах його заступників. Чиновники підозрюються в розкраданні коштів.

Голова ДМС та дівчина з собачкою: Кохання у розпал пандемії

Любовна історія почалася у лютому 2020 року, коли Анастасію Зінченко не взяли на рейс з Китаю до України через документи на собаку. Дівчина залишилася зі своїм псом Мішелем в Ухані в розпал пандемії.

Через певний час на зв'язок з нею вийшов керівник Держміграційної служби Максим Соколюк. Він допоміг Насті повернутися додому, а невдовзі в них почався роман.

Пізніше в соцмережах Соколюк описував знайомство наступним чином:

"Все почалося 20.02.2020 з мого дзвінка в 10:42 ... Це був дзвінок дівчині, яку не евакуювали до України, з питанням що і чому так сталося. З'ясування цього питання, допомога у вирішенні проблем і планування повернення додому в Україну перейшло згодом в особисте спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя і ставлення до подій".

"Дзвінок 20.02.2020 пам'ятаю, як сьогодні: "Вітаю, мене звуть Максим Юрійович, я дізнався про вашу проблему і хотів би вам допомогти. Нічого обіцяти не можу, але ми спробуємо. Можна ваші документи: паспорт ваш, паспорт собачки і фото перевезення".  Цей дзвінок змінив весь наш всесвіт на новий, яскравий, романтичний лад", – писала Зінченко в Instagram.

Що цікаво, на той час Соколюк був ще одружений, втім, повідомляється, що він швидко розлучився і пара почала жити разом.

Нагадаємо, 20 лютого 2021 року Голова міграційної служби і "дівчина з собачкою" офіційно побралися. Через пандемію весілля довелося відкладати. 30 серпня пара зіграла пишне весілля мрії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme