Карлсон у гостях у Путіна: що наговорив російський диктатор в інтерв'ю пропагандисту

Путін вчергове поширював пропагандистські та маніпулятивні заяви, зокрема щодо війни в Україні

Карлсон у гостях у Путіна: що наговорив…
Фото: скріншот

Такер Карлсон поширив інтерв'ю у соцмережі X, пише Depo.ua. Наводимо головні іззаяв стосовно України.

Так, Путін висловив упевненість, що Росія і Україна "рано чи пізно домовляться". Напад на Україну виправдовував міфом про єдиний народ — казав, що українці начебто "досі відчувають себе росіянами". У вторгненні РФ в Україну у 2014 році — побачив "елемент громадянської війни".

Путін також вже традиційно заявив, що Україна "відмовляється від переговорів". За його словами, у Стамбулі у 2022 році вже досягли "дуже високої стадії узгодження позицій у складному процесі", який був "майже завершеним". Але після відступу росіян з Київщини, стверджує кремлівський диктатор, "інша сторона відкинула всі ці домовленості і підкорилася вказівкам західних країн, європейських країн і США боротися з Росією до кінця". Він додав, що президент України Володимир Зеленський законодавчо заборонив вести переговори з РФ, а тепер Україна "висуває умови, на які Росія не може погодитися".

Володимир Путін також заявив, що окупанти ще не досягли своїх цілей: "Росія поки не досягла цілей "спецоперації", тому що одна з них — це денацифікація, що означає заборону всіляких неонацистських рухів".

На його думку, західні держави нібито почали усвідомлювати, що РФ не зазнає стратегічної поразки, тож "нехай подумають, що робити далі", бо Росія, мовляв, "готова до діалогу".

Путін також вдався до "альтернативної історії" — вчергове перекручуючи факти та події. Так, за його словами, назву "Україна" нібито придумали поляки, а створили державу — більшовики.

Нагадаємо, згідно із соціологічним дослідженням Українського інституту майбутнього, за чинного президента Росії Володимира Путіна готові віддати голоси понад половина опитаних росіян.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme