Киву позбавили звання кандидата наук

Міністерство освіти та науки відібрало у скандального нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви звання кандидата наук з держуправління

Журналіст стрічки новин
Киву позбавили звання кандидата наук…
Фото: Facebook Іллі Киви

Хоча раніше у Міносвіти заявляли, що Іллю Киву не позбавили звання кандидата наук тому, що досі його не присвоїли. 

Про це повідомила нардепка від "Слуги народу" Юлія Гришина на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Щойно на засіданні Атестаційної колегії МОН одноголосно було ухвалено рішення про відміну рішення спецради Інституту підготовки кадрів держслужби зайнятості про присудження Іллі Киві наукового ступеня кандидата наук з держуправління.
Керівника спецради, наукового керівника та опонентів позбавили права займатись відповідними видами наукової діяльності протягом двох років", – написала Гришина.

нардепка від "Слуги народу" Юлія Гришина

Нагадаємо, що 16 листопада після обшуку та позбавлення нагородної зброї Кива заявив, що у нього відібрали і звання кандидата наук.

Довідка: 26 квітня нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива успішно захистив дисертацію. За надання йому звання кандидата проголосували усі 13 членів вченої ради. Після того, як рішення ухвалить МОН, парламентар стане кандидатом наук.

Того ж дня викладач Школи управління Українського Католицького Університету Олександр Ябчанка на знак протесту спалив свій диплом кандидата наук.

Водночас заступник міністра освіти Андрій Вітренко зазначив 27 квітня, що дисертація Киви має пройти процедуру підтвердження атестаційною комісією Міністерства освіти та науки України.

26 квітня ввечері вийшло розслідування Bihus.Info, в якому журналісти заявили, що у кандидатській дисертації Киви є інформація, яка не відповідає дійсності.

8 червня стало відомо, що МОН перевіряє дисертацію Іллі Киви.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme