Коболєв прокоментував обшук у себе вдома: Я чекав цього

Колишній керівник НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв абсолютно не здивований, що до нього додому завітали з обшуком силовики Державного бюро розслідувань

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Коболєв прокоментував обшук у себе вдома…
Фото: "Нафтогаз" / Facebook

Коболєв запевнив, що обшук представниками ДБР його домівки не став для нього новиною.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua.

"Протягом півроку щоразу, коли я повертався в Україну з бізнес-поїздок чи відпочинку, мене попереджали, мовляв, може, тобі не повертатися. Я в принципі цього чекав. Нічого нового в цьому немає, нічого дивного. Справа абсолютно роздута", – сказав Коболєв.

Він додав, що поки що правоохоронці обшукали лише його будинок. За його інформацією, в офіс представники ДБР не приходили.

"Ховатися, кудись їхати я не збираюся. Я перебуваю в Україні. Доступ до мене всім відомий, де я живу – відомо, телефон — відомий. В будь-який момент готовий співпрацювати", – зазначив Коболєв.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань опублікувало деталі обшуків, які 1 лютого провело у колишнього керівництва НАК "Нафтогаз України", в офісі АТ "Укртрансгаз" та у керівників приватних підприємств. Обшуки проводилися у справі про незаконне відчуження у 2020 році 305 мільйонів куб. м природного газу. Сума збитків становила 2,2 мільярда гривень.

Слідство також перевіряє, чи було правомірним повернення "Нафтогазом" боргу комерційним структурам, що виник понад двадцять років тому. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme