Коли в Україні стабілізується ситуація із коронавірусом: Шмигаль озвучив терміни

Протягом найближчих двох тижнів темпи захворюваності на COVID-19 підуть на спад

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Коли в Україні стабілізується ситуація і…
Фото: МОЗ України / Facebook

Завдяки масовій вакцинації українців від цієї недуги спалах коронавірусу вдасться придушити.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час  брифінгу Запорізькій обласній клінічній лікарні 2 листопада, передає Depo.ua

"Що стосується вакцинації та боротьби з коронавірусом — минулого і цього тижня ми бачимо всі антирекорди", – сказав Шмигаль.

Очільник уряду висловив впевненість у тому, що наступного тижня буде стабілізація ситуації. Цьому сприяють масова вакцинація українців від коронавірусу та запровадження обмежень "червоної" зони в 15 регіонах України. 

"Вони дають свій результат", – підкреслив Шмигаль.

Зауважимо, станом на 2 листопада ще майже 20 тис. осіб захворіли на COVID-19. Померли минулої доби 700 осіб, одужали від коронавірусу 12 639 людей. До лікарень з підозрою чи підтвердженим діагнозом COVID-19 потрапили 3188 людей.

Найбільше нових випадків за добу виявили в Одеській області – 1908, Дніпропетровській області – 1621, Києві – 1738, Харківській області – 1337, Львівській області – 1104.

Нагадаємо, раніше перший заступник міністра охорони здоров'я Олександр Комаріда повідомив, скільки в Україні триватимуть пікові показники захворюваності на коронавірус. За його словами, у відомстві прогнозують фіксування пікових показників протягом наступних двох тижнів.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme