Компанія TIU Canada звинуватила Коломойського у відключенні сонячної станції (ВІДЕО)

Канадська компанія TIU Canada звинувачує Нікопольський завод феросплавів, який належить олігарху Ігорю Коломойському, у самовільному відключенні від електромережі сонячної електростанції компанії

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Компанія TIU Canada звинуватила Коломойс…
Фото: Рixabay

Про це заявила директорка компанії Валентина Бєлякова, передає Depo.ua

За словами Бєлякової, сонячну електростанцію канадського інвестора повністю знеструмив Нікопольський завод феросплавів 2 березня 2020 року.

"На нашу думку, таке відключення є незаконним", – підтримала Бєлякову адвокатка компанії Катерина Манойленко.

Своєю чергою, Нікопольський феросплавний завод аргументував відключення сонячної електростанції ремонтними роботами. Мовляв, припис винесла Державна інспекція з енергетичного нагляду.

Манойленко цю версію заперечує. Адвокатка пояснила, що припис винесли ще у 2015 році. Тому на початок березня 2020 року він уже втратив чинність. 

Сама директорка TIU Canada поскаржилася, що сонячну електростанцію відключили за прямою вказівкою олігарха Ігоря Коломойського. 

"Коли ми приїхали, весь топ-менеджмент феросплавного заводу забрався на цю зустріч і на наше питання – в чому ж дійсно справа і скільки їм потрібно часу на ремонт, вони сказали, що вибачте, але ми просто отримали таке завдання від нашого акціонеру – заводу, найголовнішого акціонера", – пояснила Бєлякова.

Нагадаємо, у США хочуть зробити жорсткішими санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme