Концерт гурту Green Grey на даху столичного ЦУМу 24 серпня скасували: Стало відомо причину

Концерт гурту відомого українського гурту Green Grey, який планувався на 24 серпня на даху столичного ЦУМу, скасували

Журналіст стрічки новин
Концерт гурту Green Grey на даху столичн…
Фото: Instagram Green Grey

Причиною став скандал довкола того, що раніше гурту заборонили співати на концерті з нагоди Дня Незалежності України через те, що у них російськомовний репертуар.

Як повідомила компанія Svitlo Concert, яка надає майданчик для виступів у ЦУМі, коли вона узгоджувала з представниками гурту цей захід, то "не володіла повною інформацією щодо ситуації, яка склалася навколо нього за останні декілька місяців", пише Depo.ua.

"Отримавши ваші коментарі та запити, побачивши відео з висловлюваннями соліста Муріка, ми ухвалили рішення не проводити захід на жодній з локацій, які ми орендуємо", – заявили у компанії.

Коментар щодо концерту гурту Грін Грей

Водночас лідер гурту Андрій Яценко, більш відомий як Дізель, у коментарі виданню "Страна" обурився таким рішенням.

"Ми в шоці! Вже планували додатковий концерт 23-го серпня. Нам вже не можна виступити перед своїми шанувальниками, які заплатили за це гроші", – сказав він.

Коментар щодо концерту гурту Грін Грей 2

Нагадаємо, що раніше у Зеленського пояснили, чому Green Grey не виступатимуть на концерті до Дня Незалежності: "Організаторам видається логічним, що в концерті до 30-річчя Незалежності України мають лунати пісні українською мовою. І це жодним чином не применшує внесок російськомовних виконавців у розвиток української музичної культури".

Також в офіційному представництві президента звернули увагу на те, що гурт "Green Grey" надто емоційно відреагував на відмову від участі в концерті, а його учасники почали спекулювати на мовному питанні. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme