Корнієнко йде з посади голови партії "Слуга народу"

Народний депутат Олександр Корнієнко залишає посаду голови політичної партії "Слуга народу"

Журналіст стрічки новин
Корнієнко йде з посади голови партії "Сл…
Фото: Слуга народу / Facebook

Це пов‘язано з його бажанням глибше зосередитися над реформою роботи парламенту на посаді першого віце-спікера. Таке завдання перед ним поставив президент Володимир Зеленський.

Як пише Depo.ua, про це повідомила речниця партії "Слуга народу" Юлія Палійчук у Telegram.

Корнієнко покидає посаду голови партії Слуга народу

Вона оприлюднила відео, де Корнієнко розповідає, що таке рішення ухвалив на підставі того, що всі завдання у ВР вимагають повної віддачі, роботи в режимі 24/7.

"Я хотів би сконцентруватися на роботі у Верховній Раді та продовжити парламентські реформи, на які мене делегувала партія, президент та український народ. Тому я ухвалив рішення звернутися до з'їзду політичної партії "Слуга народу" із заявою про складання повноважень голови політичної партії "Слуга народу"", – сказав він.

Корнієнко додав, що скликає з'їзд політсили, який відбудеться у Києві вже наприкінці листопада. За його словами, під час заходу буде обрано нового керівника партії, а сам він залишається у "Слузі народу".

Нагадаємо, що Корнієнка обрали першим віце-спікером парламенту 19 жовтня – за нього проголосували 256 народних депутатів. Цікаво, що після свого призначення він заявляв, що і надалі головуватиме у партії: "Це політична посада. Глава Верховної Ради й заступник голови парламенту – це політичні посади, як і глава партії. Немає обмежень, це не державна служба. Це просто окремі посади публічної служби, скажімо так".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme