Коронавірус в Україні: Хворих знову побільшало – нова статистика від МОЗ

Минулої доби в Україні на коронавірус захворіли 610 осіб – найбільше нових випадків виявили у столиці та Київській області

Журналіст стрічки новин

Як пише Depo.ua, про це свідчать дані прес-служби МОЗ.

Зазначається, що госпіталізували учора з підозрою чи підтвердженим діагнозом COVID-19 458 осіб. Хвороба забрала життя 33 осіб, а 1 666 пацієнтам вдалося одужати. 

Найбільше минулої доби захворіло українців на коронавірус у Києві – 217, Київській області — 49, Одеській області – 36, на Львівщині – 32 та в Донецькій області – 27.

Усього з початку пандемії в Україні виявили 2 238 974 випадки коронавірусу. Одужали за увесь час 2 174 353 особи, а померли – 52 537.

Раніше експерти спрогнозували, що в Україні невдовзі погіршиться ситуація із коронавірусом. Вони зазначили, що зараз ситуація в Україні поки стабільна, але наприкінці липня – на початку серпня вона може змінитися в бік погіршення. Усе – через недостатній рівень вакцинації населення проти коронавірусу. 

Нагадаємо, що вакцинація проти COVID-19 в Україні стартувала 24 лютого 2021 року. Щеплення здійснюються чотирма препаратами: AstraZeneca (CoviShield) з Індії, CoronaVac від китайського виробника Sinovac Biotech, Pfizer і BioNTech (Comirnati) німецько-американського виробника та вакцина AstraZeneca-SKBio південнокорейського виробництва. 

А 23 червня розпочався четвертий етап вакцинації проти коронавірусної хвороби. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme