Коронавірусний Жириновський не хоче лікуватися і бушує, його втихомирюють заспокійливими

Російський депутат, лідер "Ліберально-демократичної партії Росії", українофоб Володимир Жириновський не хоче лікуватися від коронавірусу, хоча перебуває у важкому стані

Журналіст стрічки новин

Медики через це нашпиговують Жириновського у лікарні заспокійливими, інакше він відмовляється лежати на вентиляції легенів.

Про це пише Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Mash.

Зазначається, що Жириновський – все ще у важкому стані. Він хворий на діабет, а тому ситуація ускладнюється. Лікарі говорять про негативну динаміку. Однак сам політик, ймовірно, не усвідомлює серйозність ситуації.

"У політика прогресує дихальна недостатність, сатурація 90-91%. При цьому він вважає себе здоровим, рветься працювати й противиться лікуванню – щоб продовжувати неінвазивну вентиляцію легенів, йому дають заспокійливе", – повідомляють в Telegram-каналі. 

Лікарі колють Жириновському інсулін, бо його організм зовсім не тримає цукор. Права легеня уражена приблизно на 30%, а ліва – на 50%. За словами медиків, площа зараження продовжує збільшуватися.

Жириновський відмовляється лікуватися від коронавірусу

Нагадаємо, що скандальний політик потрапив до лікарні 9 лютого. Сам він раніше заявляв, що вакцинувався вісім разів, тому йому хвороба не страшна. Водночас вірусологи вважають, що Жириновський захворів на коронавірус попри вакцинацію, тому що його імунітет послабився через численні щеплення.

У лютому 2020 року Жириновський замовив собі й депутатам своєї фракції білі рукавички для захисту від мікробів. Він звернув увагу, що на одному з міжнародних заходів в Європі делегатам не так давно запропонували утриматися від рукостискань, в той час, як у фракції "ЛДПР" "ввели це 20 років тому".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme